News Flash:

IULIUS MALL intampina primavara cu mii de martisoare: de la cele realizate din materiale pretioase, la creatii handmade

25 Februarie 2016
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
AFIS Expo Martisor 2016
Zeci de expozanti si-au anuntat participarea la Targul de Martisor, organizat la Iulius Mall Timisoara, in acest final de saptamana, iar oferta este extrem de diversificata. Indragitele simboluri ale primaverii se regasesc sub cele mai variate forme si modele, de la cele pictate pe panza, hartie sau piatra, realizate din margele, flori naturale, sticla sau argint, pana la creatii extrem de elegante, traditionale sau care transmit mesaje pline de veselie. 

Expo Martisor se desfasoara la demisolul Iulius Mall Timisoara, in perioada 26 februarie – 1 martie 2016.
In weekend, la Iulius Mall, toti cei interesati de cele mai noi tendinte in arhitectura, amenajari interioare si design sunt asteptati la Targul Home & Deco. Aici vor avea ocazia sa admire mobilier pentru locuinte, birouri si gradina, precum si accesoriile aferente, corpuri de iluminat, perdele, draperii, covoare si mochete. Totodata, vor putea vedea si afla amanunte despre cele mai performante instalatii pentru apa, sanitare, de termoficare, climatizare si electrice, si vor face cunostiinta cu noile proiecte imobiliare din zona. 
Targul Home & Deco de la Iulius Mall a ajuns la cea de-a VI-a ediþie ºi se desfãºoarã in perioada 26 - 28 februarie, la parter. 

iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008305 (s)