News Flash:

Iulian Matache este noul ministru al Transporturilor

16 Iulie 2015
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulian Matache
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor.
Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca Iulian Matache, actual secretar de stat la MT, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, in baza deciziei BPN al PSD.
"In baza deciziei BPN al PSD, am decis sa-l propun pe domnul Iulian Matache pentru functia de ministru al Transporturilor! Ii urez succes!", a scris premierul pe contul sau de Twitter.
Anuntul a fost facut dupa ce, tot miercuri, presedintele Klaus Iohannis a  respins prima propunere a premierului, in persoana lui Mihai Fifor.
Presedintele a transmis premierului, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor, intrucat persoana nominalizata nu are expertiza si experienta manageriala necesare, informeaza Administratia Prezidentiala.
Seful statului i-a transmis lui Victor Ponta o scrisoare prin care il informeaza cu privire la decizia de a respinge propunerea pentru ministerul Transporturilor, intrucat "persoana nominalizata nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor".
Presedintele a solicitat prim-ministrului desemnarea unei alte persoane care sa intruneasca conditiile necesare pentru a fi numita in functia de membru al Guvernului. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006291 (s)