News Flash:

Iulia Vantur l-a asteptat pe Salman Khan la iesirea din inchisoare

12 Aprilie 2018
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia

Iulia Vantur nu are de gand sa vina repede in tara. Vedeta declara intr-un interviu pentru revista Viva! ca atat timp cat se va simti fericita in India, va sta acolo. Totodata, ea a fost fotografiata alaturi de Salman Khan, imediat dupa iesirea acestuia din inchisoare.

Iulia Vantur a fost fotografiata alaturi de Salman Khan, in masina care l-a asteptat pe acesta la iesirea din penitenciar. Imaginea a fost ca o izbavire pentru multi indieni, care au comentat aprobator pe retelele de socializare. "Multa lume se intreba unde este Iulia Vantur in aceste momente grele pentru Salman Khan. Asadar ea a fost impreuna cu familia lui tot timpul, iar acum sunt impreuna", este unul dintre mesaje, dar si celelalte pastreaza aceleasi tipare: "In sfarsit, Iulia Vantur a fost gasita, unde ai fost zilele astea?".

Indragita prezentatoare tv si mai nou actrita si cantareata la Bollywood a vorbit si despre cum a ajutat-o Salman Khan in cariera ei. „El a fost mereu langa mine. Datorita lui am inceput sa cant, el m-a incurajat sa fac asta. Sfatul lui este: «Munceste in fiecare zi a vietii tale» (…) Este firesc sa iau in considerare sfaturile lui in alegerile muzicale si nu numai. Este persoana pe care ma pot baza ca imi da un feedback real, onest“.

In ceea ce-l priveste pe Khan, Iulia Vantur a spus ca este un om care ajuta zilnic sute de oameni prin intermediul fundatiei sale „Being Human“: „Este un om care traieste pentru ceilalti, care face ceva practic pentru a schimba ceva in jurul lui. Pentru el nu conteaza de unde esti, cum te numesti, daca te poate ajuta…o va face neconditionat. Am invatat multe de la el. E un suflet bun, o minte inedita si o personalitate puternica“, a marturisit Iulia pentru Viva!. „India mi-a oferit oportunitatea sa redescopar cine sunt dincolo de job, nume, statut, fara prietenii de-o viata, familie si mediul cunoscut”, a mai spus Iulia.

Cat despre cum s-a acomodat acolo, Iulia Vantur a spus: „Inteleg hindi, insa am retineri sa vorbesc limba. Stiu ca nu o stapanesc inca. Muzica m-a ajutat sa invat cuvinte, expresii, in special pronuntia. Asta a fost provocarea mea. Sa cant, oamenii sa se bucure de muzica… Cele mai frumoase complimente au venit din partea persoanelor care m-au auzit, nestiind cine canta si au jurat ca sunt indianca”, a mai spus Vantur pentru aceeasi revista.

Iulia Vantur, in masina lui Salman Khan, la iesirea acestuia din inchisoare:


salman khan iulia vantur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004712 (s)