News Flash:

Iubita lui Remus Cernea candideaza la Primarie

3 Martie 2016
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
iubita ceernea
Iubitei deputatului Remus Cernea i-a placut sarutul din Parlament si vrea sa intre in politica. Aceasta va candida ca independent la Primaria Sectorului 1. Ioana Staniloiu spune ca a luat decizia dupa ce a asistat la cateva sedinte de plen ale Camerei Deputatilor si ca a fost revoltata de nivelul discutiilor. 
"Pentru inceput ma gandesc sa candidez la primaria, banuiesc, Sectorului 1. Nu am hotarat exact. Ca independent", a spus Ioana.
Intrebata cu ce se ocupa, Ioana Staniloiu a raspuns ca are "foarte multe activitati, foarte multe pasiuni", precizand ca a terminat Conservatorul, joaca sah, si momentan este studenta. Iubita lui Remus Cernea are 27 de ani.
Cei doi au facut senzatie pe holurile Parlamentului la inceputul saptamanii cand s-au sarutat prelung in vazul jurnalistilor. 
Deputatul Remus Cernea a declarat, joi, ca redepune Legea parteneriatului civil la Senat, el fiind insotit de iubita sa, Ioana Staniloiu, care intentioneaza sa intre in politica si sa candideze la Primaria Sectorului 1.

remus cernea ioana staniloiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)