News Flash:

ITM Timis risca sa ramana fara sediu. Vezi din ce cauza

28 Octombrie 2014
649 Vizualizari | 0 Comentarii
Cladirea Inspectoratului Teritorial de Munca Timis se afla intr-o situatie cel putin dificila. Dupa ce s-au investit bani pentru reabilitarea cladirii, au aparut mostenitori care revendica imobilul, iar institutia risca sa ramana fara sediu
La ITM Timis lucreaza 76 de angajati, care au nevoie de un spatiu de cel putin 1.800 de metri patrati. S-au investit in structura de rezistenta a cladirii aproape 900.000 de dolari, intr-o cladire cumparata de la Recon, o unitate a statului. Dar au aparut mostenitori, care au revendicat aceasta cladire, mostenitori tocmai din judetul Harghita. Nu numai ca au revendicat imobilul, dar au avut si castig de cauza in procesul cu ITM-ul.
„Problema este ca legea retrocedarii spune ca trebuie sa le dam cladirea asa cum este, renovata. Nu mai putem face niciun demers in ceea ce priveste aceasta cladire si nu am reusit sa platim nici chiria, pentru ca nu ne-am pus de acord cu proprietarii. Ne-au trimis un titlu executoriu de a ne evacua si a plati taxele. Discutand cu inspectorul general al ITM, cu Ministerul Muncii, s-a gasit finantare, reusim sa platim chiria ca si institutie a statului, nu ca pe piata libera si speram ca, achitand aveasta suma, vom putea incheia un contract”, a spus directorul ITM Timis, Pavel Kassai.
Conducerea institutiei spune ca imobilul a fost revendicat dupa ce au fost terminate lucrarile de reabilitare, scrie tion.ro.

itm-ul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043620 (s)