News Flash:

Iti ies alunite pe una dintre aceste 4 zone de pe corp? Afla ce ti se poate intampla

20 Iunie 2018
2483 Vizualizari | 0 Comentarii
alunite

Alunitele sunt o problema cosmetica comuna care afecteaza majoritatea populatiei. De fapt, e foarte putin probabil sa existe o persoana care sa nu aiba macar o alunita. In mod surprinzator, exista teorii populare care leaga alunitele de bani sau sanatatea, in functie de pozitia lor pe corp.

Alunita pe buza superioara: Conform teoriei, o alunita pe buza de sus arata faptul ca grijile tale majore sunt hrana si imbracamintea. Pe de alta parte, abilitatile interpersonale sunt mari, iar compania ta este intr-adevar cautata.
Alunita pe pomete: Alunita de pe pometi indica faptul ca persoan va dobandi o pozitie influenta la locul de munca. Este, de asemenea, legata de cresterea averii.

Alunita situata in palma: Oamenii care au o alunita pe interiorul palmei lor nu vor duce lipsa de bani. Acesti oameni sunt inteligenti, ambitiosi si au stofa de lideri.

Alunita pe talpa: Daca aveti o alunita pe talpa piciorului, acest lucru implica faptul ca sunteti un aventurier care se bucura de calatorie. De asemenea, sunt destul de populari la locul de munca. Acum te poti uita la alunitele de pe corpul tau si sa afli ce trasaturi ai!

Exista anumite excrescente care apar pe corp cauzate de frecare. De obicei, apar la axila, pe gat, fata, piept si in zona inghinala. Nu sunt daunatoare in cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, cauzeaza discomfort si te fac sa te simti neplacut. Exista un mod in care poti scapa de ele in mod natural. Cidrul din otet de mere este benefic si versatil. Iata cum sa-l folosesti.

Ingrediente: 2 linguri de cidru din otet de mere / Tampoane de bumbac.
Instructiuni: Curata zona afectata cu apa si sapun, apoi absoarbe apa cu un prosop. Inmoaie tamponul in itet si aplica pe zona afectata. Repeta de cateva ori pe zi.  Cidrul din otet de mere este acid, asa ca ar putea cauza senzatii de arsura sau mancarime. Dupa o saptamana vei scapa de probleme.


alunitele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005661 (s)