News Flash:

Ispitele s-au pozat provocator pe ”Insula Iubirii”! Deea si-a acoperit cu mana ceea ce chiloteii ei minusculi au lasat la vedere

28 Mai 2017
2015 Vizualizari | 0 Comentarii
ispitele

Ispitele de la ”Insula iubirii” au pozat incendiar pe insula unde se întâmplă lucruri fierbinți. Deea Ienciu a fost prinsă în iposteze cu mânuța la zona interzisă.


Cu forme lucrate în cabinetul medicului estetician sau nu, ispitele au reușit să lase fără glas telespectatorii atunci când și-au făcut apariția în showul senzațional ”Insula iubirii”.

 

Îmbrăcate în costume de baie care acoperă puțin din doar ce nu mulți văd sau au acces. Deea Ienciu a fost puțin mai îndrăzneață și s-a dus cu mâna exact în zona intimă.

”Cu fetele mele. Sperăm că v-a plăcut emisiunea. Ne auzim săptămâna viitoare. Vă pupăm”, a scris Maria Ilioiu pe una dintre rețelele de socializare, scrie poatenustiai.ro.


„Temptation Island – Insula iubirii”, a debutat la Antena 1 luni, 8 mai. Noul sezon va aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare.

 


ispitele insula iubirii deea ienciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005872 (s)