News Flash:

Isi prindea mereu un cleste de rufe de grilele de ventilatie ale masinii si nimeni nu intelegea de ce face asta. Cand le-a spus motivul, imediat au incercat si ei... Motivul e uimitor!

23 August 2017
4001 Vizualizari | 0 Comentarii
grila

Nimănui nu-i plac mirosurile neplăcute din nicio încăpere sau spațiu închis, cum ar fi propriul autoturism, așa că vă propunem un truc simplu care vă va ajuta să aveți un aer plăcut în orice moment al zilei, chiar și după ce ați făcut o vizită la un fast-food!


Deși grilele de ventilatie ale mașinii sunt bune pentru răcirea autoturismului în zilele toride de vară, se pare că nu sunt tocmai în regulă când vine vorba de mirosurile neplăcute. Dar un clește de rufe, simplu, din lemn, atașat la grila de aerisire, este o soluție ieftină și la îndemâna oricui.

 

Procedura este simplă! Mai întâi alegeți o aromă preferată a unui ulei esențial, apoi picurați câteva picături de ulei pe cleștele de rufe din lemn. Astfel, lemnul va absorbi lichidul și mirosul acestuia. Tot ce mai rămâne de făcut este să atașați cleștele în grila de ventilație a mașinii, iar fluxul aerului va distribui uniform parfumul uleiului în interiorul mașinii.


mirosurile autoturism truc ventilatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007077 (s)