News Flash:

Irinel Columbeanu a fost colaborator al Securitatii, a decis definitiv instanta suprema

15 Octombrie 2014
564 Vizualizari | 0 Comentarii
irinel columbeanu
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost colaborator al Securitatii, a decis definitiv, miercuri, instanta suprema, care a admis recursul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) fata de hotararea Curtii de Apel Bucuresti din septembrie 2013.
"Admite recursul declarat de CNSAS, modifica sentinta atacata in sensul ca admite actiunea reclamantului CNSAS, constata calitatea de colaborator al securitatii in privinta paratului Columbeanu Adrian Irinel. Definitiva", se aratra in decizia instantei supreme.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, in 9 septembrie, ca Irinel Columbeanu nu a fost colaborator al Securitatii si a respins ca neintemeiata actiunea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS).
In motivarea deciziei de atunci, Curtea de Apel Bucuresti a aratat ca notele informative predate de el "nu denunta activitatile si atitudinile potrivnice regimului totalitar comunist cu consecinta ingradirii drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042323 (s)