News Flash:

Irina Begu si Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt

12 August 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau
Perechea formata din Irina Begu si Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala la Jocurile Olimpice, dupa un succes, scor 4-6, 7-6, 10-8 obtinut cu polonezii Radwaska/Kubot. Monica Niculescu si Florin Mergea s-au retras, ca urma a problemelor la spate pe care le acuza in continuare Niculescu.

Irina Begu si Horia Tecau au avut nevoie de o ora si 50 de minute pentru a trece de perechea din Polonia, Agnieszka Radwanska si Lukasz Kubot. Romanii au inceput meciul foarte bine si au castigat pe serviciul advers inca din debut, desprinzandu-se apoi la 2-0. Nu a fost suficient pentru castigarea primului set. Begu si Tecau au avut la randul lor probleme la serviciu si le-au permis adversarilor sa castige doua break-uri si totodata, prima manta cu 6-4.
In setul secund, perechea din Romania a avut doua sanse de break, nefructificate insa si actul s-a decis la tiebreak. Begu si Tecau au fost mai inspirati la retur si s-au impus cu 7-1.
In super tie break, polonezii s-au aflat la conducere, 3-1, 4-2, 6-5, insa Begu si Tecau au facut trei puncte consecutive si au intors meciul in favoarea lor. La scorul de 8-7, romanii au urmat de doua ori la serviciu si au avut sansa de a inchide meciul. S-a facut 9-8, dar punctul decisiv a fost castigat pe serviciul lui Kubot.
S-a terminat 4-6, 7-6, 10-8 pentru Irina Begu si Horia Tecau, care vor intalni pentru un loc in semifinale perechea ceha Lucie Hradecka/Radek Stepanek, care a profitat in optimile de finala de retragerea spaniolilor Garbine Muguruza si Rafael Nadal.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006377 (s)