News Flash:

Ionesie Ghiorghioni, fostul vicepresedinte al CJ Caras-Severin, condamnat definitiv la inchisoare

21 Februarie 2016
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionesie Gheorghioni
Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat definitiv, joi, pe fostul vicepresedinte al CJ Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, la patru ani si sase luni de inchisoare, pentru trafic de influenta in forma continuata.
Anterior, Tribunalul Caras-Severin il condamnase, in decembrie 2015, la 7 ani si 4 luni si la 1 an si 4 luni cu suspendare si supraveghere, cu un termen de incercare de trei ani.
Astfel, se poate spune ca Ghiorghioni a avut sansa de a i se injumatati, aproape, pedeapsa initiala, scre ziuadevest.ro.
Joi, magistratii timisoreni au admis apelurile declarate de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara si de inculpatul Ghiorghioni impotriva Sentintei penale pronuntate de Tribunalul Caras – Severin.
A fost desfiintata partial sentinta apelata, sub aspectul incadrarii juridice retinute fata de inculpatul, al pedepselor principale, complementare si accesorii aplicate inculpatului al dispozitiei de mentinere a sechestrului asigurator asupra bunurilor inculpatului acestuia pana la concurenta sumelor de 180 de euro si 5.276 lei, al omisiunii de a dispune confiscarea sumei de 9.500 lei de la inculpat mentine sechestrul asigurator pentru recuperarea acestei sume. 

tribunalul caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)