News Flash:

Ion Tiriac socheaza! Cui ii va lasa toata averea

7 Septembrie 2015
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tiriac
Daca anul trecut, averea lui Ion Tiriac era evaluata la 1,3 miliarde de euro, in 2015 imperiul financiar al lui Tiriac a crescut puternic in lichiditati, dupa ce le-a vandut italienilor de la UniCredit participatia sa in banca UniCredit Tiriac.
Ion Tiriac a declarat intr-un interviu pentru revista Capital ca ia in calcul varianta de a lasa toata averea unor fundatii.
Intrebat despre nivelul averii sale, Ion Tiriac a raspuns: "Asta o sa vedeti cand imi numarati banii si o sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Atunci o sa vedeti. Cand am vandut tot sau cand s-a terminat. Sau s-ar putea intampla sa fac altceva. Sa las unei fundatii tot!", a declarat Tiriac.
"Lasand fundatiilor tot, sper ca aceia care raman sa faca exact treaba cum consider eu sa o fac. De altfel, incep deja sa fac. Pentru ca aici nu am absolut niciun sprijin din niciun punct de vedere, mai mult decat atat, prostia romaneasca se manifesta peste tot. Noi avem pentru diferite segmente banii acestia de la Bruxelles, si pentru invatamant si pentru scoli. Imposibil de ajuns la ei, imposibil de facut", a mai spus pmul de afaceri in interviu.
Pentru fostul sportiv de performanta, investitiile din domeniul auto si din imobiliare inca de dovedesc pariuri riscante, dar o serie de alte afaceri l-au pastrat in prim-planul elitei businessului romanesc.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006013 (s)