News Flash:

Ion Tiriac SOCHEAZA! Ce i-a facut lui Ilie Nastase in tinerete. Abia acum a recunoscut

2 Septembrie 2015
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tiriac
Ion Tiriac a vorbit despre cel mai mare regret al carierei sale de jucator de tenis, in care a urcat pana pe locul 8 mondial (la simplu) si a jucat doua finale de Mare Slem, castigand marele trofeu la Roland Garros (la dublu).

Ion Tiriac a dus echipa Romaniei in trei finale de Cupa Davis, alaturi de Ilie Nastase, pierzand insa de fiecare data in fata reprezentativei Statelor Unite. Cel mai mare regret e reprezentat insa de finala din 1972, cand Romania a piedut finala pe teren propriu, scor 2-3, desi avea in Ilie Nastase cel mai bun jucator din lume la acel moment.

Tiriac recunoaste ca a fost suparat pe Ilie Nastase dupa acea disputa (Nastase a fost invins clar in meciul de debut de Stan Smith), dar respinge ferm orice aluzie la adresa unui non-combat al bunului sau prieten.

"Cel mai mare regret al meu este ca n-am castigat Cupa Davis, e normal. Intotdeauna l-am blestemat pe Ilie, pe de-o parte, insa, pe de alta parte, greseala imi revine si mie.

Ilie... e Ilie, e al nostru. El ne-a dus in trei finale de Cupa Davis pe vremea aia. Unii spun: stai putin ca ne-a vandut meciul... Ce sa vinzi, ma? Esti la aprozar? Cum sa vinzi un meci? Cui sa-l vinzi? Dar are si el partea lui de neperformanta. Insa, pe vremea aceea, cu Ilie, care era Ilie, eram echipa mai buna ca ei, dom'ne! Dar am pierdut", a spus Ion Tiriac.

ion tiriac cupa davis ilie nastase stan smith
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005969 (s)