News Flash:

Ion Tiriac neaga orice legatura cu contractul EADS cu statul roman

31 Octombrie 2014
644 Vizualizari | 0 Comentarii
Omul de afaceri Ion Tiriac neaga orice legatura cu contractul statului roman cu EADS, precizand ca niciodata nu a avut un interes propriu sau de afaceri, direct sau indirect, si nici macar nu a participat la vreo activitate, intalnire sau discutie pe acest subiect.
Precizarile lui Tiriac sunt incluse intr-un comunicat remis joi Agentiei MEDIAFAX ca urmare a "speculatiilor" din media ce implica numele sau, "in contextul relatiilor contractuale dintre statul roman si concernul EADS".
"Nu exista nici o legatura intre Ion Tiriac si contractul EADS cu statul roman. Se speculeaza absolut artificial relatiile mele de prietenie si afaceri pentru a se crea iluzia unei legaturi. Niciodata nu am avut vreun interes propriu sau de afaceri, direct sau indirect, si nici macar nu am participat la vreo activitate, intalnire sau discutie pe acest subiect", afirma Tiriac.
El tine sa adauge: "In acelasi context, ca roman si ca prieten, cer scuze Excelentei Sale, Cancelarului Gerhard Schroeder, pentru amestecarea numelui sau in aceasta poveste cu iz de conspiratie balcanica si ii multumesc inca o data pentru sprijinul deschis, direct, admirabil, pe care l-a oferit Romaniei la accederea in Uniunea Europeana". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048970 (s)