News Flash:

Ion Iliescu, reactie la adresa lui Liviu Dragnea

7 Iunie 2016
1870 Vizualizari | 0 Comentarii
ion iliescu
Ion Iliescu a atribuit victoria obtinuta de PSD in Capitala si in restul tarii pe seama absenteismului alegatorilor la urne si pe slaba organizare a liberalilor. Presedintele de onoare al PSD a declarat, ca spera intr-un rezultat la fel de bun si la alegerile din toamna, pentru ca PSD sa formeze noul Guvern. Mai mult, Liviu Dragnea ar putea deveni premierul Romaniei, in opinia presedintelui de onoare al PSD.

„E un rezultat remarcabil. Este chiar peste unele asteptari. Adica, in Capitala si la nivelul municipiului si la nivelul sectoarelor PSD practic a castigat. E o premiera si e o nota pozitiva pentru organizatia pe Capitala. Si pe tara sunt rezultate, cred eu, care merita toata aprecierea", a spus Ion Iliescu.

Ion Iliescu a mai declarat ca daca si-ar dori sa devina premierLiviu Dragnea ar avea „toate calitatile necesare" si a subliniat ca condamnarea sa nu reprezinta un impediment.

„Depinde ce vrea si el. Nu stiu daca isi doreste. E un om cu toate calitatile necesare pentru asa ceva, are si experienta politica de partid. A condus si o organizatie judeteana care se mentine la un nivel apreciabil, a fost in Guvern, a dovedit calitati din acest punct de vedere. Si in fruntea partidului este apreciat, deci are toate calitatile necesare. Condamnarea e aberanta, pentru ce e omul judecat? A incalcat legea cu ceva? I se reproseaza ca a indemnat lumea sa iasa la vot", a spus Ion Iliescu. 

premiera capitala ion iliescu premier liviu dragnea guvern
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006328 (s)