News Flash:

Ion Cristoiu: "Dragnea a pus la cale DIVERSIUNEA pentru INABUSIREA scandalului Sebastian Ghita"

11 Ianuarie 2017
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu2
Ion Cristoiu crede ca scandalul in care Sebastian Ghita este implicat a fost musamalizat de anuntul facut de Liviu Dragnea privind ancheta de Comisie solicitata de liderul PSD. "Duminica seara, cand nu stiam despre Comisia de ancheta propusa de Liviu Dragnea, ma intrebam la B1TV ce Scandal va fi nascocit pentru a inabusi Scandalul Sebastian Ghita? Propunerea lui Liviu Dragnea mi-a dat raspunul.", a scris jurnalistul pe blog-ul sau.
"(...)S-a creat astfel un nou scandal, caracterizat de notele unui nou Scandal suficient de rasunator mediatic, pentru a pune capat Scandalului Sebastian Ghita. Diversiunea pe care o asteptam a venit mai repede decat ma asteptam. S-a grabit s-o puna la cale nimeni altul decat Liviu Dragnea. Moarte usoara Guvernare PSD-ALDE! "


"Cata vreme Sistemul creat de Traian Basescu si preluat de Klaus Iohannis nu e sfaramat, Guvernarea PSD-ALDE poate fi considerata deja un esec.(...)


La Dosarele multor altor lideri PSD si ALDE Binomul SRI-DNA lucreaza de zor, daca nu le-a si incheiat, asteptand semnalul de la Cotroceni pentru a lovi noua Guvernare.", a fost mesajul lui Ion Cristoiu.

ion cristoiu sebastian ghita liviu dragnea psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004750 (s)