News Flash:

Iohannis: "Votul Parlamentului e dovada ca partidele au inteles ca un Guvern de tehnocrati e solutia"

17 Noiembrie 2015
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohanis2 1
Presedintele Klaus Iohannis a scris, luni, pe Facebook, ca votul de incredere dat de catre Parlament Cabinetului Ciolos este o dovada ca partidele au inteles ca un Guvern de tehnocrati este acum solutia cea mai buna pentru Romania.
"Felicitari noului Guvern, care a primit in aceasta dupa-amiaza votul de incredere din partea Parlamentului! Este o dovada ca partidele au inteles ca un Guvern de tehnocrati este acum solutia cea mai buna pentru Romania", a scris seful statului, dupa votul de investire a Cabinetului Ciolos dat de Parlament.
Iohannis mai spune ca misiunea noului guvern nu va fi una usoara, dar are incredere ca fiecare membru al echipei guvernamentale va demonstra profesionalism.
"Cabinetul Ciolos va avea o sarcina dificila, iar indeplinirea obiectivelor asumate in programul de guvernare nu va fi posibila fara un sprijin parlamentar consistent. Sunt increzator ca fiecare membru al echipei guvernamentale va trata cu responsabilitate si profesionalism misiunea care i-a fost incredintata. Mult succes!", a mai spus presedintele.
Noua echipa guvernamentala urmeaza sa depuna juramantul de credinta in cadrul unei ceremonii, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, inainte de preularea efectiva a mandatului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004823 (s)