News Flash:

Iohannis: Sunt foarte impresionat de drumul pe care-l fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti

12 Iulie 2015
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis
Klaus Iohannis s-a aratat foarte impresionat de drumul pe care-l fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti, exprimandu-si convingerea ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi intr-o buna zi in Uniune si in comuniune. Presedintele regreta ca nu e in tara pentru a-i primi la Cotroceni.
"Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Din pacate, nu voi fi in tara si nu ii pot intampina la Palatul Cotroceni, dar fiti convinsi ca mi-ar fi facut o reala placere", a scris, duminica, pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis, referindu-se la cei circa 1.000 de tineri care au pornit, in 5 iulie, din Chisinau spre Bucuresti, dupa Marea Adunare Nationala, mergand pe jos intr-o incercare de a reface "Marsul lui Stefan cel Mare"
"Prin gestul lor temerar, ei au dovedit, cu toata forta unei generatii care se simte profund europeana, ca drumul nostru are o destinatie comuna. Vom dovedi tuturor ca, oricat de mult efort va trebui sa depunem si oricat va dura, ne vom implini visul de a fi impreuna in Europa. Sunt convins ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi intr-o buna zi nu doar in Uniune, ci si in comuniune. Va multumesc pentru efortul vostru!", a mai scris seful statului.
Aproximativ o mie de tineri din Republica Moldova au trecut Prutul, sambata, pe podul feroviar de la Ungheni, refacand simbolic "Podurile de Flori" si fiind asteptati cu flori si colaci de romani din mai multe judete ale tarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Tinerii - aproximativ o mie - au ajuns, sambata, la Punctul de Trecere a Frontierei cu Romania de la Ungheni, dupa ce au pornit, in 5 iulie, din Chisinau spre Bucuresti, dupa Marea Adunare Nationala, mergand pe jos intr-o incercare de a reface "Marsul lui Stefan cel Mare". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006025 (s)