News Flash:

Iohannis: Inteleg aceasta remaniere ca o miscare de intarire a echipei guvernamentale

23 Februarie 2017
827 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis5
Presedintele Klaus Iohannis considera ca remanierea Executivului condus de Sorin Grindeanu este o miscare buna, de intarire a echipei guvernamentale.
"Domnule prim-ministru, iata ca, dupa relativ putin timp, ne intalnim aici, in Sala Unirii, pentru prima remaniere guvernamentala, dar circumstantele sunt deosebite si cred ca aceasta miscare este una buna. Inteleg aceasta remaniere pe care mi-a propus-o primul-ministru ca o miscare de intarire a echipei guvernamentale", a declarat seful statului joi, dupa depunerea juramantului de catre cei patru noi ministri ai Guvernului Grindeanu.
El le-a transmis noilor ministri succes si un mandat bun.
Seful statului a sustinut ca, in prezent, sunt intrunite conditiile pentru "revenirea Guvernului la o munca pozitiva, normala si in interesul Romaniei".
"Nu-mi ramane decat sa va doresc mult succes, sa reusiti sa transformati acest Guvern intr-o echipa puternica, ce va face exact lucrul pe care il asteapta romanii: sa guverneze eficient in interesul Romaniei si in interesul romanilor. Va doresc succes", a conchis Iohannis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005836 (s)