News Flash:

Iohannis: "Ii poftesc de urgenta in fata microfoanelor pe Ponta si Oprea sa dea lamuriri"

25 Octombrie 2015
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la Arad, ca ”este inadmisibil” ca Guvernul sa nu ia o pozitie oficiala in cazul accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina, adaugand ca ii pofteste ”de urgenta in fata microfoanelor pe domnii Ponta si Oprea sa dea lamuriri”.

Intrebat de jurnalisti daca intentioneaza sa-i ceara demisia lui Gabriel Oprea, in urma accidentului in care politistul Bogdan Gigina, care insotea coloana oficiala a vicepremierului, a decedat, Iohannis a spus ca ”opinia publica asteapta lamuriri” si ca ii pofteste ”de urgenta” pe Victor Ponta si Gabriel Oprea ”sa dea lamuriri”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”In legatura cu acest eveniment, am un singur comentariu de facut: iata, suntem in cea de-a cincea zi si nu avem o luare de pozitie oficiala din partea Guvernului, asa ceva este inadmisibil. Opinia publica asteapta lamuriri si ii poftesc de urgenta in fata microfoanelor pe domnii Ponta si Oprea sa dea aceste lamuriri, si nu ma refer aici la partea penala a accidentului in care, din nefericire, a murit un politist care a fost in timpul serviciului, ci ma refer la latura politica si la lamuriri de ordin general”, a declarat seful statului.
De asemenea, intrebat daca a discutat cu vicepremierul Oprea, presedintele a raspuns: ”Ne-am lamurit, multumesc!”
Duminica, Ministerul Afacerilor Interne a transmis primul raspuns oficial legat de ancheta privind moartea politistului Bogdan Gigina, care insotea coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea, sustinand ca MAI si ministrul nu pot prezenta detalii pe acest subiect inainte de finalizarea anchetei. 

bogdan gigina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005752 (s)