News Flash:

Iohannis i-a primit la Cotroceni pe judecatorii Curtii Constitutionale, la solicitarea lui Augustin Zegrean

8 Iunie 2016
990 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant 1
Presedintele Klaus Iohannis i-a primit miercuri la Cotroceni pe judecatorii Curtii Constitutionale, la solicitarea presedintelui CCR Augustin Zegrean, care se afla la finalul mandatului, alaturi de alti doi judecatori.
"In cadrul discutiilor, s-a subliniat importanta asigurarii independentei justitiei constitutionale, ca una dintre principalele garantii ale statului de drept. Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat rolul CCR in promovarea cooperarii loiale dintre institutiile statului", potrivit unui comunicat de presa emis de Presedintie. De la discutii a lipsit judecatorul Daniel Morar, care este plecat din tara.
De asemenea, Administratia Prezidentiala precizeaza ca intalnirea a avut loc la solicitarea presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, si a fost prilejuita de incheierea mandatelor a trei judecatori ai CCR, printre care chiar cel al lui Zegrean.
Mandatul acestuia expira la 10 iunie, moment in care atributiile ii vor fi preluate de Valer Dorneanu, care a fost ales marti presedinte interimar al Curtii Constitutionale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007520 (s)