News Flash:

Iohannis: Este necesar un Guvern care sa lucreze in acelasi sens cu presedintele. Sper din 2015 sau 2016

24 Decembrie 2014
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Klaus Iohannis sugereaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze L'Express, ca ar fi necesara schimbarea Guvernului, pledand, din anul 2015 ori dupa alegerile parlamentare din 2016, pentru un Executiv care sa lucreze in acelasi sens cu el.
In cursul interviului acordat revistei L'Express, Iohannis a fost intrebat care poate fi rolul presedintelui Romaniei in contextul coabitarii cu primul-ministru.
"Presedintele trebuie sa fie un model pentru societate. Modul in care se comporta, in calitatea de personaj public, trebuie sa inspire natiunea, nu sa suscite ironii. Credeti-ma, este o abordare noua pentru Romania", a spus Iohannis.
"In acelasi timp, presedintele nu poate impune singur schimbarea. Trebuie sa aiba sustinerea unui Guvern care sa lucreze in acelasi sens. Lucrurile nu vor putea evolua decat din momentul in care Guvernul va incepe sa fie dedicat cauzei mele, nu cauzei adversarilor mei. Cu siguranta acest lucru nu se va produce in urmatoarele saptamani, ci, sper eu, in cursul anului 2015. Sau, cel mai tarziu, in 2016, dupa alegerile parlamentare", a adaugat Iohannis. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006254 (s)