News Flash:

Iohannis cere din nou demisia lui Dragnea

23 Noiembrie 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, la Ploiesti, ca Liviu Dragnea ar fi trebuit sa demisioneze, spunand ca este intrebat de alti presedinti de situatia in care se afla al doilea si al treilea om in stat din punct de vedere penal.
"Cred ca trebuie sa demisioneze. Trebuia nici sa se nu ajunga acolo. Acest tip de circ cu victimizari nu fac bine. Iti pui mainile in cap si te gandesti ce se intampla acolo. Va dati seama ce intrebari interesante primesc de la alti sefi de stat. Lumea nu intelege cum s-a putut ajunge aici si cum romanii tolereaza o asemenea abordare in fruntea statului. Nu ma simt stanjenit, dar nu pot sa evit aceste intrebari si chiar daca gasesc explicatii care tin de statul de drept e totusi neplacut cum e posibil ca numarul doi si trei in stat sa fie implicati in cercetari penale", a declarat miercuri, la Ploiesti, presedintele Klaus Iohannis.

Marti seara, Liviu Dragnea a fost din nou in fata procurorilor, unde a fost instiintat in legatura cu sechestrul instituit in dosarul Tel Drum si care se ridica in cazul sau la 127 de milioane lei. La intrare si iesire, liderul PSD a fost ajutat de jandarmi sa se deplaseze, in conditiile in care atat sustinatori, cat si contestatari s-au inghesuit la usa DNA.

In dosarul „Tel Drum”, in 13 noiembrie, procurorii DNA au anuntat, oficial, ca Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006173 (s)