News Flash:

Iohannis, atac la Dancila in timpul campaniei „Let's Do It, Romania!”: Cred ca in general curatenia e necesara mai in profunzime

12 Septembrie 2018
3452 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, referitor la faptul ca premierul Viorica Dancila nu a participat saptamana trecuta la consultarile de la Cotroceni pe tema rectificarii bugetare, ca in opinia sa, "in general curatenia este necesara mai in profunzime".
Intrebat, marti la Cernica unde a participat la campania "Let's Do It, Romania!", cum vede absenta premierului Viorica Dancila la consultarile de la Cotroceni pe marginea rectificarii bugetare, presedintele Klaus Iohanis a raspuns: "Nici asta nu vreau s-o discutam astazi, dar cred ca in general curatenia este necesara mai in profuzime".

Chestionat daca politicienii ar trebui sa participe la actiuni precum "Let's Do It, Romania!", Iohannis a replicat: "Primul politician a inceput si sunt convins ca si alti politicieni vor particpa la astfel de actiuni. In definitiv, nu are culoare politica natura si curatenia si atunci sper sa fie cat mai multi care participa, iar prin participare sa dea exemple pentru ceilalti".

Seful statului a participat, marti de la ora 16.00, la campania „Let’s Do It, Romania!”, care a avut loc la padurea Cernica.


Declaratiile presedintelui Iohannis despre premier si rectificarea bugetara vin in contextul in care seful statului i-a delegat, joia trecuta, pe consilierii prezidentiale Mihaela Ciochina si Cosmin Marinescu ca sa discute cu ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Palatul Cotroceni despre rectificarea bugetara, a informat Administratia Prezidentiala. Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, prima rectificare bugetara pe anul 2018, fara avizul CSAT.

Ulterior intalnirii de joia trecuta pe subiectul rectificarii, bugetare Klaus Iohannis a afirmat ca premierul Viorica Dancila a ignorat invitatia acestuia de a participa la consultarile de la Palatul Cotroceni, in legatura cu rectificarea bugetara, precizand ca situatia creata "evidentiaza un precedent periculos".

Premierul Viorica Dancila a efectuat, joia trecuta, o vizita in Spania unde a avut o intrevedere cu omologul spaniol Pedro Sanchez, ulterior fiind primita in audienta de regele Felipe al VI-lea la Palatul Zarzuela.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006337 (s)