News Flash:

Iohannis a mers la Colectiv pentru a aprinde o lumanare, la 40 de zile de la tragedie: "Nu vreau si nu pot sa uit"

9 Decembrie 2015
983 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineata, la clubul Colectiv, unde a aprins o lumanare in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie, la 40 de zile de la incendiul in urma caruia au murit 60 de persoane.
Iohannis a mers in fata clubului Colectiv miercuri dimineata, unde a aprins o lumanare si a pastrat un moment de reculegere. Administratia Prezidentiala nu a anuntat acest eveniment pe agenda de miercuri a presedintelui.
La scurt timp dupa vizita sa la Clubul Colectiv, pe contul de Facebook al presedintelui a aparut urmatorul mesaj: "Am fost in aceasta dimineata, din nou, la locul tragediei de la clubul ‪#‎Colectiv‬. S-au implinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau si nu pot sa uit ce s-a intamplat. Vreau in schimb ca, in anii ce vin, in paralel cu comemorarea victimelor si cu grija pentru supravietuitori si familiile lor, sa indreptam impreuna ceea ce nu functioneaza corect in societatea noastra, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Sa ne rugam cu totii pentru cei disparuti! Fie ca amintirea victimelor sa ramana vesnica in inimile noastre!"
Tot miercuri, Klaus Iohannis a schimbat fotografia de cover de pe pagina sa de Facebook cu o imagine in care apar numele celor 60 de victime ale incendiului din 30 octombrie.
Miercuri se implinesc 40 de zile de la tragedia din clubul Colectiv, iar in cursul zilei in fata localului va avea loc o slujba de comemorare a victimelor, la patruzeci de zile, oficiata de presfintitul Timotei.
In urma incendiului din 30 octombrie, din Clubul Colectiv, au murit la fata locului 26 de persoane, iar o alta victima in drum spre spital. Dintre ranitii internati, au mai decedat 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60.
In spitalele din Capitala mai sunt internate 24 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei sunt in stare critica, alti aproape 30 de pacienti fiind spitalizati in clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel si Germania. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004519 (s)