News Flash:

Ioana Maria Moldovan este insarcinata! A facut anuntul

5 August 2017
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
maria moldovan
Prezentatoarea TV Ioana Maria Moldovan este insarcinata cu primul ei copil

"Acum si in povestea mea frumoasa de viata apare o minune pe care ne-am dorit-o foarte mult timp: o sa avem un copil", a declarat Ioana Maria Moldovan pentru okmagazine.


Ioana Maria Moldovan se iubeste cu Marian de un deceniu, iar prezentatoarea declara in urma cu ceva timp ca isi doreste cu ardoare sa devina mamica. Iata ca acum visul i s-a implinit, iar cei doi vor deveni parinti. "Nu traiesc dupa regulile pe care le face lumea, ci dupa cum simt eu si el, cum simtim noi impreuna. Nu punem accent pe un act la starea civila, noi ne-am facut promisiunile noi intre noi si asta conteaza foarte mult. Nu cred ca un act poate schimba ceva ce traim deja.


Am vorbit despre casatorie si actul il vom face atunci cand va aparea un copil pentru ca ne dorim sa aiba acelasi nume de familie. Regret ca nu am facut pana acum, pentru ca din pacate timpul trece, eu anul asta fac 33 de ani, dar nu e timpul pierdut. Mi-ar fi placut in schimb sa fiu o mamica mult mai tanara, undeva la 25-26 de ani cred ca ar fi fost perfect", declara vedeta in urma cu doi ani.

Ioana Maria Molddovan a avut dintotdeauna o silueta de invidiat, asta in ciuda faptului ca este o mancancioasa si o pofticioasa. Vedeta a stiut dintotdeauna sa se abtina atunci cand a fost cazul, tocmai pentru a nu-si pune in pericol silueta. "Mie imi place sa mananc si sincer va spun ca imi este destul de greu sa ma abtin de la tot felul de bunatati. Am grija totusi sa nu intrec masura si chiar am apelat la un program de detoxifiere", mai spunea ea. Ramane de vazut cat va lua in greutate dupa ce a ramas gravida.

insarcinata copil deceniu casatorie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005017 (s)