News Flash:

Ioan Mircea Pascu, despre USR: "Au facut buba la cap"

1 Iunie 2017
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
ioan mircea pascu
Scandalul din USR atrage si atentia adversarilor politici. Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascuvicepresedinte al Parlamentului European, afirma ca parlamentarii USR „bantuie ametiti culoarele Parlamentului” pentru ca au „buba la cap”. Comentariul este legat de initiativa USR de a sesiza CCR cu privire la procedura de modificare a Constitutiei.


"USR - nu e clar daca inainte sau dupa socul divortulului de "marele" Nicusor Dan - a sesizat CCR cu faptul ca regulamentul Senatului a fost schimbat, astfel incat un act de modificarea a Constitutiei trebuie depus mai intai la Camera si apoi la Senat, desi Constitutia permite sesizarea ambelor Camere, fara ordine de precadere!? Fratilor, constat ca la voi tot partidul, nu un singur individ doarme in picioare si actioneaza somnambulic, transpunandu-si cosmarurile in realitate! Lasati CCR sa se ocupe de lucrurile serioase, nu mai despicati firul in patru, doar ca sa lasati impresia ca va aflati in treaba!? Tragedia e ca pe astia, cei ce i-au creat artificial, i-au scapat dupa aia din brate si uite ca au facut buba la cap, bantuind ametiti culoarele Parlamentului!”, scrie Ioan Mircea Pascu pe Facebook.
USR si PNL au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la modificarea si completarea Regulamentului Camerei superioare a Parlamentului care stabileste, intre altele, si procedura de adoptare a initiativelor de revizuire a Legii fundamentale.

usr pascu vicepresedinte parlamentului european
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011047 (s)