News Flash:

Invitatie in universul accesoriilor must-have: o noua editie a targului BAG EXPO, la IULIUS MALL TIMISOARA

12 Octombrie 2016
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
Bag Expo
Posete in nuantele vedeta ale sezonului de toamna, genti cu un design modern, piese elegante sau casual si o oferta speciala de accesorii pentru studenti, acestea sunt doar cateva dintre propunerile actualei editii a Bag Expo. Targul se desfasoara in perioada 12 – 17 octombrie, la demisolul Iulius Mall, in zona Octogon.
Doamnele si domnisoarele care doresc sa isi asorteze tinutele de toamna cu accesorii in tendinte pot alege, de exemplu, posete din catifea, in tonuri de grena sau bleumarin, considerate piese de rezistenta in actualul sezon. Gentile de mici dimensiuni, practice si sobre, pot completa cu stil atat tinuta de birou, cat si pe cea pentru ocazii, fiind considerate un must-have al toamnei. Esarfe, portmonee, curele si alte accesorii din materiale naturale, in nuante bogate si distinse, sunt alegeri potrivite pentru garderoba ultimelor luni din an.  
Diversitatea de forme, dimensiuni, culori si texturi ofera vizitatorilor Expo Bag posibilitatea de a face alegeri inspirate, indiferent de stilul pe care il prefera sau de ocazia pentru care doresc sa achizitioneze o piesa de calitate.  
Bag Expo reuneste aproximativ 6.000 de articole: plicuri elegante, genti casual sau sport, posete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere si genti de voiaj, serviete si diplomate, rucsacuri, borsete, genti pentru laptop, portofele, curele si multe altele.
Targul are o sectiune speciala destinata studentilor, care vor gasi la Bag Expo rucsacuri, genti si mape, pentru toate preferintele, comode, incapatoare si in culori vesele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004085 (s)