News Flash:

Investitii ale Directiei Silvice Caras-Severin in lucrari de intretinere si reparatii la drumurile forestiere

18 August 2016
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
drum forestier
Directia Silvica Caras-Severin a facut, in acest an, mai multe investitii in valoare totala de circa doua milioane de lei, in lucrari de intretinere si reparatii la reteaua de drumuri auto-forestiere, a declarat, marti, pentru AGERPRES, directorul institutiei, Daniel Polita. 
"Inca de la finele anului 2015 si inceputul anului 2016, am facut o serie de investitii, in utilaje pentru executarea acestor lucrari. Este vorba de doua trackere, doua buldoexcavatoare si un cilindru vibro-compactor. Pana in prezent, am executat lucrari de intretinere si reparatii pe zece kilometri la Ocolul Silvic Baile Herculane, pe 30 kilometri la Ocolul Silvic Mehadia, 32 kilometri la Ocolul Nera si 36 kilometri la Ocolul Silvic Berzasca", a afirmat Daniel Polita. 
Conform acestuia, Directia Silvica Caras-Severin nu a ajuns, inca, la parcul auto pe care si l-a propus, dar se spera ca in acest an vor mai fi achizitionate o remorca-trailer, pentru a facilita transportul utilajelor intre obiectivele propuse a fi reabilitate, precum si alte echipamente. 
Pana la finalul anului, mai sunt programate lucrari la Ocolul Silvic Moldova Noua, Resita si Valiug. In completarea acestor lucrari executate in regie proprie, la unele ocoale mai sunt realizate si lucrari pe baza unor acorduri-cadru, acestea fiind programate pentru semestrul al doilea, deoarece valabilitatea lor incepe in luna iulie. 
Directia Silvica Caras-Severin administreaza un fond forestier deservit de 2.200 kilometri de drumuri auto. AGERPRES

daniel polita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005872 (s)