News Flash:

:))) Invazie de pokemoni negri in hotelurile de pe litoral

21 Iulie 2016
1479 Vizualizari | 0 Comentarii
pokemon negru
Ceea ce parea a fi o simpla distractie a adolescentilor s-a transformat intr-un cosmar pentru multi turisti din statiunile de pe Litoral! Acestia se plang de conditiile din camerele de hotel, spunand ca acestea sunt invadate de pokemoni negri cu antene, foarte infricosatori si greu de prins.
“Erau peste tot! Am incercat sa-i capturez, dar am ramas fara pokebile. Pana la urma am prins vreo sase cu slapul, dar ceilalti s-au ascuns dupa dulap. N-am inchis un ochi toata noaptea, iar la Pokestopul de la receptie nu era nimeni!”, se plange un turist.
Desi proprietarii hotelurilor sustin ca sunt la zi cu depokemonizarea, inspectorii de la Sanepid au confirmat ca exista o problema si vor lua masurile necesare. “Intr-o camera din statiunea Venus am gasit sub chiuveta un cuib de Gandachu super-evoluati, iar la Neptun, in zona lacurilor, multe hoteluri nu aveau plase care sa impiedice roiurile de Tantasauri si Charmuste, posibili vectori pentru malarie, febra West Nile si chiar ciuma”, a declarat Arnold Groza, angajat al DSP Constanta si fan infocat al francizei Pokemon.
Reprezentantii companiilor Niantic si Nintendo spun ca nu sunt responsabili pentru invazia de pokemoni insalubri din statiunile romanesti. “Algoritmul nostru e foarte simplu - in zonele inverzite, genereaza pokemoni de padure. Langa rau stau pokemonii de apa. Pokemonii de gunoi stau exact unde le place, adica unde nu se face curatenie zilnic”, a comentat programatorul Bikini Shikoyu. “Daca nu dati cu matura cu saptamanile, nu va mirati ca vine un Ratatta si va roade cablurile!”
sursa: timesnewroman.ro 

turisti pokebile gandachu pokemonii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004406 (s)