News Flash:

Invata sa mananci sanatos! Cum prepari supa-medicament care trateaza cancerul, bolile de inima si artrita

9 Aprilie 2016
10194 Vizualizari | 0 Comentarii
supa medicament2
Supa lui Hipocrate este o supa bogata in potasiu. Ea face parte din terapia lui Gerson, inventata de dr. Max Gerson. Dieta Gerson are importante proprietati curative ajutand in tratarea unor boli grave precum cancerultuberculoza,diabetulartritaalergiileulcerul, bolile de inima, bolile de rinichi si sclerozamultipla.

Supa lui Hipocrate se prepara in felul urmator: intr-un vas smaltuit de 3 litri se pun: o telina de mari­me mijlocie, o gulie, o radacina de patrun­jel (taiate felii, nu rase), o jumatate kilogram tomate, o jumatate kg de cartofi intregi. Toate zarzavaturile se lasa cu coaja pe ele, bine spalate cu peria. Se acopera cu apa, se pun la fiert la foc mic, timp de 2 ore, completandu-se mereu apa care se evapora.
La final, se paseaza bine si, dupa gust, se pot adauga 3 catei de usturoi, legume sau plante aromate, dar nu puternic picante. Cantitatea consumata zilnic este de pana la jumatate de litru. Se poate pastra de pe o zi pe alta, la frigider. Este o supa ideala pentru dezintoxicarea organismului si pentru slabit.

 


potasiu cancerul tuberculoza diabetul artrita alergiile ulcerul rinichi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 32 queries | Mysql time :0.020777 (s)