News Flash:

Invata de la cei mai buni cum poti deveni un maestru al jocului Kendama! Vino duminica la Iulius Mall Timisoara, la workshop-ul sustinut de doi jucatori profesionisti din America

9 Iunie 2017
978 Vizualizari | 0 Comentarii

Ești pasionat de kendama și îți place să te relaxezi practicând acest joc? Iulius Mall Timișoara te invită la un workshop tematic susținut de campioni mondiali din America, vedete ale competiției europene Krom Kendama. 

Vești bune și antrenante de la Iulius Mall Timișoara pentru toți pasionații jocului de origine japoneză kendama, copii sau adulți. În acest week-end, vor putea învăța trucuri și mișcări de la unii dintre cei mai buni jucători de la nivel internațional. Duminică, 11 iunie 2017, de la ora 12.00, în zona food court a Iulius Mall se va desfășura un workshop de kendama susținut de jucători profesioniști din America, Bonz Atron, de două ori campion mondial, și Jake Fischer, campion mondial la freestyle, vedete ale competiției Krom Kendama. Paticipanții vor admira măiestria invitaților speciali în show-uri demonstrative și vor fi implicați în jocuri de colectiv, precum: Candlestick, Speed trick, Unicorn, Spike Off și New Toy Challenge.

 Evenimentul este organizat de Krom Kendama și H2O cu prilejul desfășurării, pe 17 - 18 iunie, la București, a Competiției Europene de Kendama. În urma acesteia, vor fi selectați jucătorii pentru Cupa Mondială de Kendama din Japonia și Catch&Flow 2017, Campionatele Mondiale de Freestyle. 

Vino duminică la Iulius Mall Timișoara să afli cum poți participa chiar tu la Krom Kendama sau să devii mai bun în jocul preferat!

Galerie Foto

Krom_Kendama_Workshop
krom kendama show-uri demonstrative h2o
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006661 (s)