News Flash:

Invata cum sa previi cancerul chiar de la cel care a descoperit cauza reala a acestei maladii

3 Iulie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer
In fiecare an oamenii de stiinta dau asigurari ca intr-o zi se va descoperi ceea ce cauzeaza cancerul. Acest mister al medicinei a fost insa descifrat de mult timp, mai precis din 1925, insa cercetarile celui care a descoperit cancerul, surprinzator, nu au fost valorificate asa cum ne-am fi asteptat. 

Dr. Otto Warburg, castigator al premiului Nobel pentru Medicina in 1931, a descoperit si a declarat in mod clar ca principala si cea mai importanta cauza a cancerului este deficitul de oxigen din celule (hipoxia). "In urma experimentelor aflam ca o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficienta pentru a atrage dupa sine o astfel de transformare in timpul dezvoltarii celulei", afirma el in 1966 la o conferinta a laureatilor premiului Nobel in Lindau, Germania.

De fapt, fiecare presupusa cauza a cancerului mentionata in zilele noastre in mass-media medicala este o cauza secundara. Cauzele secundare includ elemente cum ar fi mediul inconjurator, chimicale carcinogene , radiatiile medicale si ale mediului inconjurator, grasimile trans, aditivii din mancare, chimicalele din fumul de tigara, virusuri si chiar mutatiile genetice.

Dr. Warburg a fost numit cel mai mare biochimist al secolului XX. In anii '20, a realizat cercetari in domeniul enzimelor respiratorii, anumite vitamine si minerale (astazi, aceste vitamine si minerale sunt denumite "co-enzime") de care organismul are nevoie pentru folosirea oxigenului din celule, cercetari care i-au adus premiul Nobel.

Acidoza si lipsa de oxigen caracterizeaza toate tipurile de cancer

Aceasta deficienta determina o stare acida a corpului uman. In lucrarea sa "Metabolismul tumorilor", dr. Warburg a demonstrat ca toate formele de cancer sunt caracterizate de doua conditii de baza: acidoza si lipsa de oxigen. A descoperit de asemenea, ca celulele canceroase sunt anaerobe (nu respira oxigen) si nu pot supravietui in prezenta nivelelor ridicate de oxigen.

Conform doctorului Warburg "toate celule normale cer in mod absolut oxigen, insa celulele canceroase pot trai fără oxigen - este o regula fara exceptie. Tesuturile canceroase sunt tesuturi acide, in timp ce tesuturile sanatoase sunt tesuturi alcaline.
Atunci cand o celula este lipsita de 35% din oxigen, aceasta poate deveni canceroasa in 48 de ore. Odata ce o celula devine canceroasa, ea nu mai poate reveni la normal; trebuie distrusa. 

Ce joaca un rol esential in mentinerea nivelurilor pH-ului in organism este dieta. Echilibrul pH este echilibrul dintre alcalin si acid, in toate celulele si fluidele din organism. Pentru a supravietui, organismul trebuie sa mentina nivelul pH din sange la un nivel usor alcalin.

Este o realitate faptul ca bacteriile nocive, parazitii, virusurile traiesc foarte bine in medii acide. Pe de alta parte, un mediu alcalin neutralizeaza bacteriile si alti agenti patogeni.

Remediu pentru alcalinizarea organismului
Un organism excesiv de acid va dezvolta probleme serioase de sanatate cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare, osteoporoza, cancerul. Daca organismul este intr-o stare acida pentru o perioada mai lunga, procesul de imbatranire este accelerat.

In concluzie, a mentine echilibrul pH-ului este o necesitate, daca vrei sa ramai sanatos. Exista intotdeauna un remediu natural care te ajuta in acest sens: 

Ingrediente

1/3 lingura bicarbonat de sodiu
2 linguri suc de lamaie sau otet de mere natural
Combinati cele doua ingrediente, iar cand reactia s-a stins adaugati 250 ml apa. Beti imediat.

cauzeaza cancerul ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)