News Flash:

Inundatii de proportii in sudul Frantei cauzate de ploi: Aproximativ 1.600 de persoane au fost evacuate, un german este dat disparut

10 August 2018
762 Vizualizari | 0 Comentarii
dkn ub0ucaeacka

Aproximativ 1.600 de persoane, majoritatea turisti, au fost evacuate in sudul Frantei in urma unor ploi abundente care au cauzat inundatii si au transformat raurile si paraurile in torenti, a anuntat ministrul de interne francez Gerard Collomb, informeaza postul France 24.
Cea mai grav lovita a fost regiunea Gard, unde 119 copii, majoritatea din Germania, au fost evacuati din tabara de vara din localitatea Saint-Julien-de-Peyrolas, a declarat ministrul de interne francez Gerard Collomb.

Collomb a declarat ca 1.600 de persoane au fost evacuate ca masura de precautie in regiunile Gard, Ardeche si Drome.

In total aproximativ 750 de persoane au fost evacuate din regiunea Gard, majoritatea din taberele de vara, a transmis pentru postul de stiri francez BFM-TV, Thierry Dousset, un oficial din districtul Gard.
Patru copii germani au fost spitalizati cu hipotermie in Bagnols-sur-Ceze, un oras situat pe raul Ceze, a spus Dousset. Acestia au fost printre cei 10 persoane spitalizate cu leziuni minore, a declarat Garda Jandarmeriei pe pagina sa de Facebook.

Echipele de salvare, alaturi de scafandri, au cautat prin apele involburate un cetatean german in varsta de 72 de ani care a fost dat disparut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004919 (s)