News Flash:

Intalnire intre liderii social-democrati, in biroul lui Liviu Dragnea, inaintea sedintei CExN al PSD

22 Iunie 2018
702 Vizualizari | 0 Comentarii
psd

Mai multi lideri social-democrati s-au strans, vineri, in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor, inainte de inceperea sedintei Comitetului Executiv National, printre acestia numarandu-se Viorica Dancila, Gabriela Firea, dar si mai multi vicepresedinti si parlamentari ai PSD.
Printre liderii PSD care au ajuns, vineri, la biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputatilor, incepand cu ora 14.00, se numara presedintele executiv al partidului, Viorica Dancila, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepremierul Paul Stanescu, dar si primari de sector.

De asemenea, la intrevedere au mai ajuns fostul presedinte executiv al PSD, Niculae Badalau, ministrul Apararii, Mihai Fifor, dar si Rovana Plumb, lider al Organizatiei de Femei.

Intalnirea are loc inaintea Comitetului Executiv al PSD, care se desfasoara tot in Palatului Parlamentului, dar incepand cu ora 16.00.

Magistratii instantei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in procesul angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu. Decizia nu e definitiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005204 (s)