News Flash:

Instanta suprema ar putea da astazi decizia definitiva in dosarul fostului ministru Monica Iacob Ridzi

16 Februarie 2015
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea da luni decizia definitiva in dosarul fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi, in care este acuzata, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu in legatura cu manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului.
Completul de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a incheiat in 9 ianuarie discutiile in dosarul fostului ministru Monica Iacob Ridzi si a anuntat ca decizia definitiva va fi pronuntata in 16 februarie.
Dosarul in care Monica Iacob Ridzi si ceilalti 11 inculpati au formulat apel la condamnarile primite prin decizia din 27 ianuarie 2014, dintre care trei au primit pedepse cu executare si ceilalti au fost condamnati la pedepse cu suspendare, a fost inregistrat in iulie 2014 si se judeca din 13 octombrie de catre un complet de cinci judecatori de la instanta suprema. Magistratii au incheiat discutiile in dosar dupa patru termene de judecata.
Avocatii au cerut, la ultimul termen, achitarea inculpatilor din dosar aratand, in principal, ca acestia au respectat intocmai procedura legislativa in cadrul evenimentelor din 2009 organizate in 2 mai, de Ziua Nationala a Tineretului.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006197 (s)