News Flash:

Insala sau sunt fideli? – Infidelitatea fiecarei zodii, femei versus barbati

10 Februarie 2018
945 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii predispuse s n ele

1. Berbec

Femeile Berbec sunt aventuroase, asa ca exista o posibilitate mare sa insele. Au tradat macar o data sau au fost tentate sa o faca. Barbatul Berbec atrag femeile ca un magnet datorita increderii lor de sine, asa ca au mai multe relatii.

 

2. Taur

Femeile Taur considera ca tradarea aduce mai multe batai de cap decat merita cu adevarat. Barbatii Taur vor face toate femeile sa-si schimbe parerea generala despre barbati.

 

3. Gemeni

Femeile Gemeni au multe variante cand vine vorba de amor, asa ca e greu sa fie loiale. Barbatul Gemeni nu va putea alege niciodata doar o singura partenera grozava.

 

4. Rac

Femeile Rac sunt mereu devotate partenerului lor care nu merita asta. Barbatii Rac sunt cel mai probabil prinsi la mijlocul unui triunghi amoros.

 

5. Leu

Barbatul Leu trebuie sa depuna eforturi suplimentare ca sa reuseasca sa insele. Femeile Leu sunt tentante sa-si insele partenerii, dar se gandesc de doua ori inainte sa o faca.

 

6. Fecioara

Foarte rar vei auzi de o femeie Fecioara care si-a inselat partenerul. Barbatii Fecioara insa, sunt extrem de devotati partenerei lor si nu concep sa o insele vreodata.

 

7. Balanta

Femeile Balanta insala pentru ca isi pun partenerii pe un piedestal. Pentru un barbat Balanta, calitatea relatiei sale il defineste, asa ca alege sa nu insele.

 

8. Scorpion

Femeile Scorpion sunt extrem de emotive, asa ca ajung sa insele in cele din urma. Barbatii Scorpion tin la reputatia lor, dar nu rezista de multe ori si ajung sa-si insele partenera cu toate ca vor avea remuscari dupa.

 

9. Sagetator

Atat femeia cat si barbatul Sagetator adora sa se distreze, asa ca prefera relatiile care nu sunt de lunga durata.  Presara confuzie in jurul lor si nu ii deranjeaza prea tare.

 

10. Capricorn

O femeie Capricorn nu are niciodata echilibru in viata si munceste mereu. Dupa ce termina de muncit, e extenuata, asa ca e in cautare de placere oriunde o poate gasi. Barbatul Capricorn este si el dependent de munca, asa ca ii lipseste energia pentru a insela.

 

11. Varsator

Atat femeile cat si barbatii din zodia Varsator incep relatii cu oameni pe care ii iubesc cu adevarat, nu doar de dragul de a fi cu cineva. Tradeaza uneori cu cei mai buni prieteni, dar nu se ataseaza cu adevarat de ei.

 

12. Pesti

Femeile Pesti sunt visatoare si isi doresc o relatie romantica cu partenerii lor. Singura problema este ca nu pot gasi pe cineva la fel de pasional ca ele. Barbatii Pesti insala fara sa se gandeasca prea mult si ajung sa raneasca pe cineva.


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005143 (s)