News Flash:

Innorari, averse si descarcari electrice. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

13 Aprilie 2016
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi1
In cea mai mare parte a tarii vor fi intervale de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Vor fi innorari, averse si descarcari electrice, in vestul, nordul si centrul tarii, iar in celelalte regiuni, mai ales in a doua parte a zilei si in prima parte a noptii, informeaza ANM.
JOI 
IN TARA
In cea mai mare parte a tarii vor fi intervale de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Vor fi innorari, averse si descarcari electrice, in vestul, nordul si centrul tarii, iar in celelalte regiuni, mai ales in a doua parte a zilei si in prima parte a noptii. La munte, noaptea, trecator vor fi precipitatii mixte.
Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat, mai ales in zonele montane si deluroase, 40...50 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari temporare in regiunile vestice, sud-vestice, la munte, local in centru si sud, izolat in est, iar pe creste, noaptea, va sufla tare.
Temperaturile maxime, in scadere fata de cele din ziua precedenta, in regiunile vestice, sud-vestice, nordice si centrale, vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 13 grade. 
LA BUCURESTI:
Vremea va fi calda, dar va deveni treptat instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in a doua  parte a zilei si noaptea cand vor fi averse, descarcari electrice, iar vantul va avea unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 23...24 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 10 grade.
VINERI
IN TARA 
Vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii, dar indeosebi in regiunile estice. In nord, centru, est si sud-est cerul va fi temporar noros, mai ales ziua, trecator, va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi, izolat, 15...20 l/mp. Ploile vor fi si sub forma de aversa si mai pot fi descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie reduse. La munte, trecator, se vor semnala precipitatii mixte.
Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor. In centru, sud si est se vor depasi, local, viteze de 50...60 km/h, iar pe crestele montane vor fi rafale de peste 90 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 10 grade pe litoral si in Dealurile de Vest. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007094 (s)