News Flash:

Ingrijorare in Italia si la Vatican privind amenintarile retelei teroriste Stat Islamic. Oficial: Reteaua SI a avertizat ca vrea sa ridice steagul sau la Roma

9 Ianuarie 2015
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
Guvernul Italiei si Administratia Vaticanului exprima ingrijorare profunda in legatura cu propaganda retelei teroriste sunnite Stat Islamic in Irak si Siria.
"Pana in momentul de fata, nu au fost semnalate amenintari teroriste specifice in Italia", declara Paolo Gentiloni, ministrul italian de Externe, citat de AFP.
"Exista 50-60 de cetateni italieni care au mers in Irak si Siria pentru a lupta de partea grupului terorist Stat Islamic", adauga Gentiloni, comentand atacul terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, in Paris, un incident soldat cu 12 morti.
"Dar exista si un factor suplimentar de preocupare: in campania de propaganda, reteaua Stat Islamic a avertizat ca vrea sa ridice steagul sau la Roma. Acesta este un motiv serios de alarmare", precizeaza seful diplomatiei italiene.

Reteaua terorista Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria / Stat Islamic in Irak si Levant) a amenintat ca va ocupa Roma si Vaticanul.
Papa Francisc si Biserica Romano-Catolica au condamnat atentatul care a vizat revista Charlie Hebdo.
Ca reactie la atentatul de la Paris, ziarele La Stampa si Corriere della Sera au difuzat caricaturi cu caracter religios. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006281 (s)