News Flash:

Ingredientul din bucatarie care te poate scapa de herpes

16 Februarie 2018
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
herpes2

Herpesul se raspandeste foarte rapid, prin utilizarea acelorasi tacamuri cu persoana infectata, prin sarut, sau prin utilizarea aceluiasi pahar cu persoana infectata.

De ce este cauzat herpesul? In general, apare cand aveti o stare generala de rau, de stres sau de oboseala. Apare cel mai des in zona gurii, dar de asemenea, uneori poate afecta si organele genitale.

Sunt persoane care au virusul care cauzeaza herpesul, dar nu constientizeaza, iar alte persoane se confrunta cu aceste probleme de aproximativ doua ori pe an.

Herpesul in general este foarte greu de tratat, dar desigur, exista si foarte multe remedii ce s-au dovedit a fi foarte eficiente. De exemplu, usturoiul, este un remediu care dateaza de 5000 de ani in urma si inca mai are succes in aceasta problema.

Usturoiul ajuta la intarirea imunitatii, dar in acelasi timp ajuta digestia si glanda tiroida. Usturoiul are nenumarate beneficii pentru organism, de la a mentine inima sanatoasa, pana la a curata vasele sanguine.

Pentru a trata herpesul insa, veti avea nevoie de un catel de usturoi, pe care sa-l curatati si sa il tocati marunt. Se va aplica pe zona infectata si se va lasa circa 10 minute pentru ca acesta sa actioneze. Ulterior, clatiti-va bine cu apa calduta.

E posibil ca la inceput acest remediu sa va usture, insa ulterior durerea se va lasa. In aproximativ 80% din cazuri, herpesul dispare in aproximativ 24 de ore cu acest remedu. Daca nu se intampla si la dvs, incercati remediul si a II-a zi.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004687 (s)