News Flash:

Informatii noi ies la iveala in Dosarul Revolutia

18 Noiembrie 2016
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
revolutia la timis
Noi piste in dosarul ,, Revolutiei''. Declaratiile unor martori si multe documente  din unitatile militare arata ca in zilele revolutiei au fost aduse in Bucuresti echipamente militare care sa imite sunetele unor elicoptere si avioane de lupta. Mai mult, radarele armatei aratau ca Romania este invadata de un inamic care ataca din toate partile. Erau, de fapt, tinte false puse intentionat.


Procurorii care instrumenteaza dosarul Revolutiei in prezent spun ca se poate afla adevarul, in ciuda timpului care a trecut, deoarece in cei 27 de ani de cand a fost deschisa aceasta ancheta, au fost audiat sute de persoane care au dat detalii clare si importante, dar care au fost ignorate de magistrati.


Spre exemplu, procurorii spun ca au fost aduse echipamente militare care simulau zgomotul de elicoptere si de avioane militare la ordinul unei persoane nominalizate in dosar, dar care nu a fost niciodata audiata de procurori.


Aceste echipamente militare au avut scopul de a crea haos. Spre exemplu, in Piata Revolutiei oamenii nu isi dadeau seama daca sunt atacati. Auzeau zgomot de elicoptere si se temeau ca s-ar putea trage in ei.


De asemenea, procurorii au descoperit ca au simulate tinte false pe radarele militare. Astfel, in 23 si 24 decembrie pe radarele militare apareau 1300 de elicoptere, potrivit declaratiilor specialistilor militari. Dar cand a verificat Aviatia Militara s-a descoperit ca acestea nu existau. Scopul acestor tinte false era de a genera o stare de razboi.

Procurorii au mai descoperit ca de-a lungul anilor nu au fost verificate informatiile potrivit carora s-a deschis focul asupra persoanelor internate la Spitalul Militar.

haos elicoptere radarele militare tinte false
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)