News Flash:

INEDIT! Cum vor fi monitorizate utilajele de deszapezire din Hunedoara

25 Decembrie 2015
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
deszapezire2
Pozitia in teren a masinilor care intervin la operatiunile de deszapezire pe drumurile judetene din Hunedoara va putea fi monitorizata, in timp real, pe site-ul oficial al Consiliului Judetean, a anuntat, vineri, presedintele institutiei, Adrian David. 
"Astept ca firma de IT cu care colaboram sa ne modernizeze site-ul astfel incat sa putem monitoriza oricand, de oriunde, starea drumurilor si starea utilajelor, pozitia lor pe harta", a spus Adrian David, la finalul sedintei ordinare a CJ Hunedoara. 
Anul acesta, CJ Hunedoara a impus ca firmele care se prezinta la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire a drumurilor judetene sa aiba utilaje special dedicate acestor operatiuni, iar masinile sa fie prevazute cu GPS-uri, pentru ca pozitia acestora in teren sa fie cunoscuta in permanenta in vederea unei mai bune coordonari. 
Serviciile de specialitate din cadrul CJ Hunedoara au finalizat procedurile de licitatie pentru activitatile de deszapezire aferente perioadei 1 ianuarie-15 martie 2016, drumurile judetene fiind impartite pe cinci zone de responsabilitate. In cazul in care nu vor exista contestatii legate de rezultatele licitatiilor, atunci contractele vor intra in vigoare la termenul stabilit. 
Consilierii judeteni au aprobat vineri si programul de lucrari de intretinere si reparatii la drumurile judetene pentru perioada de iarna, acesta incluzand, printre altele, achizitia a 9.000 de metri cubi de nisip si 500 de tone de sare. 
Reteaua de drumuri judetene din Hunedoara este cea mai intinsa din tara, cu o lungime de peste 1.400 de kilometri. AGERPRES

adrian david cj hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004960 (s)