News Flash:

Incredibilul efect al consumului de usturoi

4 Septembrie 2014
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
Un compus cheie care se gaseste in usturoi este de 100 de ori mai puternic decat doua antibiotice populare folosite impotriva toxinfectiei alimentare, au aflat oamenii de stiinta, potrivit Daily Mail.

Testele au descoperit ca substanta care se gaseste in usturoi, diallyl sulphide, este mai eficienta in lupta impotriva toxinfectiilor alimentare decat antibiotice precum eritromicina sau ciprofloxacin, scrie romaniatv.net. De fapt, nu numai ca este mai puternic, dar actioneaza si intr-un timp mai scurt.

Doctorul Michael Konkel, de la Washington State University, a subliniat ca descoperirea are potentialul de a elimina partial bacteriile care cauzeaza infectii.

Bacteriile din clasa Campylobacter sunt cele mai comune cauze pentru toxinfectiile alimentare din intreaga lume.


compus cheie usturoi antibiotice toxinfectiei alimentare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007572 (s)