News Flash:

INCREDIBIL! Un nou scandal amoros in scoala! Profesoara, banuita ca ar fi intretinut relatii intime cu un elev cu handicap. Cum s-a aflat totul

18 Mai 2018
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
profa goala

O profesoara din Tulcea este banuita ca a intretinut relatii intime cu un elev in varsta de 17 ani, care este incadrat in grad de handicap mediu si se afla in plasament. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Tulcea a deschis o ancheta in acest caz.
Totul a iesit la iveala dupa un angajat al unui centru de plasament din Tulcea, a trimis, joi, o scrisoare presei, povestind despre o posibila relatie intima intre o fosta profesoara si un elev de 17 ani.

„Prin intermediul acestei scrisori, doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca in institutia in care lucrez exista un copil in varsta de 17 ani, aflat in plasament la C.T.F.C.D. „Egreta” Tulcea, care are o relatie neadecvata cu un cadru didactic din scoala pe care o frecventeaza, respectiv din Scoala Speciala nr 14, Tulcea. Copilul se lauda ca se intalneste cu Mirela si ca face tot felul de lucruri greu de imaginat si de inteles”, se arata in scrisoarea celui care se recomanda ca fiind angajat al Centrului de Plasament.

Acesta mai spune ca profesoara nu mai lucreaza la scoala, „pentru ca doamna director de acolo a sfatuit-o sa-si dea demisia, prin februarie, pentru a nu iesi cazul la iveala” si sustine ca relatia intre cei doi ar fi continuat.
„Ei tot se intalnesc. Au fost vazuti impreuna prin diverse locuri din oras. Stie toata lumea despre acest lucru”, mai scrie autorul scrisorii.

Acesta sustine ca relatia dintre cei doi ar dura de la inceputul anului scolar si ca ar fi fost cunoscuta, dar ascunsa.

„Relatia dureaza de la inceputul anului scolar. Directoarea scolii a protejat-o pe angajata, dar nu s-a gandit ca face rau copilului. Dupa ce a plecat Mirela de la scoala, copilul (…) povestea ca directoarea il chema in biroul ei si discutau tot felul de lucruri legate de relatia dintre el si profesoara. (…) Mentionez ca sefa de centru l-a urmarit pe copil si a facut mai multe anchete cu privire la aceasta relatie nepotrivita, aflandu-se in posesia mai multor materiale foto scoase din telefonul elevului si nu numai. Toate acestea au fost aduse la cunostinta doamnei director de la scoala speciala”, mai sustine angajatul centrului, precizand si ca profesoara respectiva ar dori sa se reintoarca la scoala unde invata elevul, din toamna acestui an.

Scrisoarea a ajuns la cunostinta directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Tulcea, Gabriel Marinov, care a declarat, joi, ca a fost dispusa o ancheta in acest caz si a precizat ca profesoara acuzata a demisionat, „fara sa-si confirme vinovatia”.

„Din cate mi-a spus, directorul Scolii 14 a avut o discutie cu doamna respectiva. Doamna profesoara si-a dat imediat demisia fara sa-si confirme vinovatia. A demisionat in luna ianuarie. Comportamentul care a atras atentia s-a petrecut in timpul vacantei de iarna, sfarsitul lui decembrie, inceputul lui ianuarie”, a spus Gabriel Marinov.

Potrivit acestuia, lucrurile se vor lamuri in urma anchetei, iar daca povestea va fi confirmata, vor fi sesizate organele de ancheta.

„Nu am avut elemente concrete, doar suspiciuni. A avut loc o discutie telefonica la o ora mai tarzie si a atras atentia, dar nu stim continutul discutiei, alte elemente care sa ne fi pus in garda.(…) In masura in care ancheta pe care am dispus-o astazi (joi – n.r.) confirma, sustine cat de cat cele ce se vehiculeaza cu siguranta vom face o sesizare catre organul de ancheta”, a mai spus directorul DGASPC Tulcea.

Elevul care ar avea o relatie cu profesoara are 17 ani impliniti si este incadrat in gradul de handicap mediu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005025 (s)