News Flash:

INCREDIBIL! Un deputat din Timis a amenintat cu bataia un coleg parlamentar

19 Mai 2016
947 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Mircovici
Un scandal urias a izbucnit miercuri in Parlament. Scandalul s-a lasat si cu amenintari cu bataia. Deputatul Remus Cernea ar fi fost amenintat de Secretarul Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici, deputat de Timis din partea Uniunii Bulgare din Banat – Romania. Cernea ar fi incercat sa fraudeze un vot, ceea ce i-a atras si amenintarea.
A fost un avertisment, o exprimare metaforica, din partea lui Mircovici, care a vrut doar sa ii atentioneze pe toti cei care exagereaza, care mint si care nu respecta regulamentul, ca ar putea sa se trezeasca cu un pahar cu apa in cap, dupa cum apare pe stenograma sedintei.
In tot acest razboi, a intervenit si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care spunea ca ar trebui sa se calmeze toata lumea si a facut un apel la linistirea discutiilor.
“In momentul in care esti jignit in permanenta, ajungi in situatia sa folosesti mijloacele la dispozitie si unul din mijloace era paharul de apa pe care, fiind deasupra celui care vorbea la tribuna, puteai sa il racoresti. Paharul ramanea in mana mea, dar apa ajunge in alte locuri. Dar apa pentru cei care sunt incalziti e buna. Este mult mai grav sa faci pe cineva mincinos si sa ramana in stenograma pe vesnicie, decat sa il umezesti putin”, a explicat Mircovici, pentru Antena 3.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006333 (s)