News Flash:

INCREDIBIL! Tot mai multe tinere recurg la asta fara sa faca SEX. Barbatii sunt SOCATI!

17 Ianuarie 2017
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1

Datorită ştiinţei, femeile nu mai trebuie să întreţină relaţii sexuale pentru a avea copii.

Circa 25 de femei din Marea Britanie au născut în ultimii 5 ani deşi erau virgine. Nu este însă niciun miracol, ci fertilizare in vitro.

"Când le întreb de ce vin să facă acest tratament, deseori ele răspund că sunt pregătite să nască un copil, dar că nu vor să mai aştepte ca să găsească un partener potrivit", afirmă Maha Ragunath, medic la clinica Care Fertility din Nottingham care a ajutat trei virgine să nască.

Un procent mic dintre ele nu au avut niciodată o relaţie sentimentală şi nici raporturi sexuale. "Ele sunt extrem de fericite să meargă mai departe în viaţă, pe cont propriu, şi nu le pasă de implicaţiile care ar putea apărea sau cum se vor descurca într-o viitoare relaţie", mai spune doctora.

Nu toată lumea este, însă, de acord cu această situaţie.

"Ce reprezintă un copil pentru aceste femei? Un ursuleţ de pluş pe care îl ia de pe o etajeră? Mesajul naturii este că un bărbat şi o femeie pot avea copii şi sunt tristă să văd ca noi denaturăm asta. Rolul diminuat al tatălui nu este de dorit pentru un copil. Idealul este ca un copil să aibă o mamă şi un tată care să fie un cuplu căsătorit. Toate dovezile arată că acest context este cel mai bun pentru un copil", a afirmat Josephine Quintavalle, membră a Comitetului pentru Eticile Reproducerii.

Sursa: Metro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1904 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005237 (s)