News Flash:

INCREDIBIL! Timisoreanul care a distribuit poze cu masini ale Politiei Locale parcate gresit, AMENDAT. Ce suma va trebui sa achite omul dupa ce si-a permis sa-i faca "nesimtiti" pe politisti

20 Aprilie 2017
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
poza politie2 1
Timisoreanul care a distribuit pe Facebook o imagine cu doua masini ale Politiei Locale parcate pe trotuar, astfel incat pietonii nu mai puteau trece, a fost amendat cu 900 de lei, pentru ca ar adresat de cuvinte jignitoare la adresa membrilor acestei institutii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Revolutionarul a fost chemat, miercuri, la sediul Politiei Locale Timisoara, unde i s-a adus la cunostinta de ce este acuzat.
„Intalnirea a fost foarte protocolara. A fost un agent si juristul institutiei, care mi-au explicat cat de jigniti s-au simtit ei de afirmatiile mele, dar nu au pomenit nimic de faptul ca ei au incalcat legea si au parcat pe trotuar si au impiedicat accesul inclusiv al mamelor cu copii in carucior sa circule pe trotuar, aia nu i-a deranjat. I-a deranjat ca i-am facut nesimtiti si godaci. Le-am spus, uitati-va in DEX ce inseamna nesimtit si godac. (...) La sfarsit mi-au spus ca de ce nu vreau sa colaborez cu ei si in loc sa postez pe Facebook probleme de genul acesta sa le sesizez lor si sa colaboram pe viitor. Nu le-am raspuns nimic, ar trebui sa fiu tampit sa ma las amendat si apoi sa colaborez cu ei. Ei au adoptat o pozitie de forta, crezand ca ma intimideaza, lucru care nu se va intampla, pentru ca eu voi contesta in instanta amenda”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corneliu N. Vaida.
Politia Locala Timisoara a transmis, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca l-au sanctionat pe timisoreanul care a postat pe facebook imagini cu masinile institutiei parcate neregulamentar pentru „adresarea de cuvinte si expresii jignitoare (...) la adresa politistilor locali”.
„Cel in cauza a fost invitat pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca expresiile postate in datele de 13 si 14.04.2017 reprezinta jigniri si pot fi sanctionate conform Legea 61/1991 republicata, cu amenzi intre 200 si 1000 lei”, se arata in comunicatul Politiei Locale Timisoara.
Potrivit sursei citate, nu ar fi prima data cand Corneliu N. Vaida are postari pe reteaua de socializare care aduc jigniri politistilor locali.
Politia Locala Timisoara explica faptul ca, potrivit unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, “reteaua de socializare Facebook a fost declarata spatiu public, motiv pentru care orice postare jignitoare poate fi sanctionata cu amenda in conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicata, aspect valabil pentru orice persoana care se simte lezata de apelativele postate pe reteaua de socializare”.
Vaida a distribuit pe reteaua de socializare facebook o imagine in care apar doua masini ale institutiei. Acestea erau parcate in fata sediului Politiei Locale Timisoara, pe trotuar, iar intre masini apare si un carucior de copii, cel care a realizat fotografia dorind sa demonstreze ca nu se poate trece printre ele.
Revolutionarul Corneliu N. Vaida a scris pe Facebook, faptul ca politistii locali sunt „o adunatura de nesimtiti si godaci”. Mediafax.ro

timisoreanul facebook politiei locale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)