News Flash:

INCREDIBIL! Se intampla la Timisoara: Pusti de 14 ani, la volanul unei limuzine de 300.000 de euro!

18 Februarie 2015
1615 Vizualizari | 0 Comentarii
Pana sa ajunga Capitala Culturala Europeana, Timisoara „exporta” si alte branduri in tara, cum ar fi parangheliile pe care romii le trag an de an. Imagini mai vechi cu romii de matase au ajuns virale pe Internet, dupa ce un post national de televiziune a prezentat povestea unui pusti de doar 14 ani care conduce pe strazile din Timisoara un Bentley Continental, masina evaluata la 300.000 de euro. Asta este, oare, imaginea reala a Timisoarei?
Imaginile sunt extrem de vechi, insa au fost readuse in actualitate de postul Kanal D, care a decis sa le difuzeze in cadrul emisiunii „Asta-i Romania”. In ele, un pusti de 14 ani, care participa la o nunta organizata de romii din Timisoara si care nu are nicio jena sa se afiseze la volanul unui Bentley Continental, masina de sute de mii de euro.
Mai mult, unul din prietenii adolescentului spune ca acesta stie sa conduca de mult timp, avand in vedere ca a adus masina pana la chef, scrie tion.ro.
Din pacate, aceasta este noua imagine cu care Timisoara se prezinta in Romania. O imagine care da impresia falsa ca municipiul nu are Politie, iar regulile sunt facute de romii de matase ce vin an de an, in timpul verii, pentru a chefui in orasul de pe Bega.
Voi ce credeti? Asta e imaginea reala a orasului in care traiti?

kanal d bentley continental
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006220 (s)