News Flash:

INCREDIBIL! Se cere inchiderea Pasajului Michelangelo din Timisoara. Ce spune primarul Robu

18 Ianuarie 2016
3434 Vizualizari | 1 Comentarii
pasaj inuagurat1
INCREDIBIL! Abia inaugurat, Pasajul Michelangelo din Timisoara ar putea fi inchis. Liderii PSD Timis sustin ca pasajul nu prezinta siguranta pentru cetateni. 
Sebastian Raducanu spune ca pasajul ar trebui inchis pentru siguranta cetatenilor.
„Nicolae Robu ar trebui sa inchida acest pasaj. Siguranta cetatenilor este mai importanta decat orice orgoliu personal fata de proiectele cu care se mandreste. Ar avea mai mult de castigat daca acest pasaj s-ar inchide, din punctul meu de vedere. Hai sa-l inchidem, sa vedem de ce mai e nevoie sa fie functional, sa vedem unde s-au irosit banii, de ce nu a avut curaj proiectantul sa-i spuna ca aici se va ajunge – la infiltratii care duc la dilatatii si la distrugerea acestei investitii”, a spus Sebastian Raducanu, presedintele PSD Timisoara.
La randul sau, Nicolae Robu este de parere ca nu exista motive pentru a se intampla acest lucru, scrie tion.ro.
„Un om cu mintea limpede nu poate spune asa ceva. Proiectul Michelangelo este una dintre cele mai mari realizari ale Timisoarei din toata existenta sa si nu s-a intamplat nimic semnificativ la acest pasaj si toti specialistii implicati spun ca nici nu sunt motive sa se intample. Oameni complexati care nu au facut nimic in viata lor de beneficiu public nu pot sa se impace cu ideea ca eu am lasat pana in momentul de fata Timisoarei si o noua biblioteca la Politehnica si baze sportive la Politehnica si institute de cercetari si o multime de alte lucruri, respectiv de cand sunt primar nenumarate obiective, mult peste 100, pe care oricine le poate vedea. In orice film de prezentare a Timisoarei de astazi, in mod inevitabil apar o multime de obiective legate de persoana mea si asta incetoseaza mintile adversarilor mei”, a explicat Nicolae Robu, care este si presedintele PNL Timis.

sebastian raducanu psd timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Corin  | #1386
Lucrări una și una enumerate de Domnul Primar...dar cam toate au un "numitor" comun: Antreprenorul General intră în insolvență!-să fie doar întâmplare?
Romprest, CCF, Confort, Paluni, SaifTim, Prompt...aleși pe sprânceană, lucrări de mântuială, zeci de subcontractori lăsați fără bani, unii chiar pe drumuri! Oare acesta este doctrină LIBERALĂ-eu știam altceva!

P.S. Pe lângă perlele Primarului se dau în spectacol și alți membrii marcanți ai urbei: "infiltrații care duc la dilatări"!!!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)