News Flash:

INCREDIBIL! Sase pasageri au fost uitati de catre echipajul unui avion Tarom pe aeroportul din Amsterdam

3 Decembrie 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom1

Directorul general al Tarom, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei sase pasageri ai zborului ROT364 care au ramas la Amsterdam, asigurandu-i ca transportatorul aerian de stat cauta rute alternative pentru a-i transporta cat mai repede posibil catre Bucuresti.
Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom au ramas blocati peste 12 ore in aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma sa-i aduca in tara. Pasagerii s-au plans de serviciile proaste de comunicare ale companiei de stat, iar unii dintre ei au dormit in aeroport.

Compania a trimis duminica dimineata un avion care sa-i preia pe pasageri, dar unii pasageri, care au dormit la hotelul de langa aeroport, au fost uitati acolo, potrivit Digi24.

Tarom cauta acum rute alternative pentru a-i aduce la Bucuresti pe cei uitati la Amsterdam, potrivit lui Wolff.

”De asemenea, directorul companiei a precizat ca Tarom va respecta cu strictete legislatia si va acorda compensatiile prevazute de prevederile internationale”, arata un comunicat al companiei.

Ca urmare a situatiei generate de anularea zborului ROT 364 Amsterdam – Bucuresti, din data de 2 decembrie, directorul general al Tarom a dispus, in cursul noptii, formarea unei celule de criza la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativa a aceastei situatii.

Mai mult, constatand deficiente majore in comunicarea cu reprezentantul Tarom Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din functie.

Directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care sa cerceteze aspectele tehnice si operationale care au generat anularea zborului.

”Compania TAROM prezinta scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam – Bucuresti”, mai arata comunicatul.


rot364 amsterdam transportatorul aerian bucuresti tarom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006045 (s)